Los guerreros ballerup logo

Tre mænd er sigtet for likvideringen af Nedim Yasar – Berlingske

Tre mænd er sigtet for likvideringen af Nedim Yasar – flere spor peger på en rockergruppering i Ganløse

7. dec. 2018 — … og beskriver Yasars vej fra småkriminel i Grantoften i Ballerup til en præsidenttitel i Bandidos-støttegrupperingen »Los Guerreros«.

Dørene blev hurtigt lukket ved Retten på Frederiksberg. Men inden de smækkede i for medierne, stod to ting klart: Tre mænd var sigtet for skudattentatet på radioværten Nedim Yasar – og et par tatoveringer kan pege på en bestemt bandegruppering.

Nedim Yasar i interview kort før sin død: »Jeg får trusler hver …

Nedim Yasar i interview kort før sin død: »Jeg får trusler hver dag«

20. nov. 2018 — Nedim Yasar er vokset op i Ballerup uden for København, og han kom som 22-årig med i banden Los Guerreros, som på dansk oversættes til …

Få timer før han mandag aften blev skudt, fortalte radioværten, at personer fra bandemiljøet fortsat sendte ham dødstrusler.

Tidligere bandemedlem og ven til Nedim Yasar – BT

Tidligere bandemedlem og ven til Nedim Yasar: Der ligger et klart budskab | BT Krimi – www.bt.dk

13. mar. 2019 — De var en gruppe venner fra Grantoften i Ballerup. … Los Guerreros var respekteret og frygtet på Vestegnen, og pengene væltede ind.

Det tidligere bandemedlem Martin Christian Celosse-Andersen holdt tale for Nedim Yasar mandag aften i forbindelse med hans bogreception. På det tidspunkt var han lykkeligt uvidende om, at det blev en afskedstale.

Tiltale: Brugte fængslet rocker til bankrøveri-ordre – TV 2

… Los Guerreros og tjente hundredtusindvis af kroner på at sælge hash. Idag har han vendt bandelivet ryggen og er en del af Ballerup Kommunes program for …

Tortur, røverier og afpresning: Ny bog skildrer Nedim Yasars …

Tortur, røverier og afpresning: Ny bog skildrer Nedim Yasars fængselsafsoning – Euroman

21. nov. 2018 — Han voksede op i det sociale boligområde Grantoften i Ballerup, … starte banden Los Guerreros sammen med sine barndomsvenner – en bande, …

I ‘Der hvor solen aldrig skinner’ fortæller forfatter Peter Grønlund i 14 kapitler førstehåndsfortællinger fra de danske fængsler. Euroman bringer eksklusivt kapitlet om den tidligere bandeleder, radiovært og nu afdøde forfatter Nedim Yasars tid bag tremmer.

“Der kommer en 16-årig og giver sin far en BMW, og han siger …

“Der kommer en 16-årig og giver sin far en BMW, og han siger intet” | bibliotek.dk

Nedim Yasar, f. 1987, var leder for den i dag nedlagte bande Los Guerreros og levede indtil 2013 af afpresning, svindel og salg af hash med base i Ballerup på …

For halvandet år siden var Nedim Yasar leder af banden Los Guerreros og tjente hundredtusindvis af kroner på at sælge hash. Idag har han vendt bandelivet ryggen og er en del af Ballerup Kommunes program for bandeexit

Nedim Yasar: »Hvad fanden skal jeg bruge politiet til, hvis de …

25. jul. 2020 — Blandt andet i Ballerup-området, hvor der blev affyret skud mod en … var leder af banden Los Guerreros, der var støttegruppe til Bandidos.

Køb Rødder – En Gangsters Udvej – 199,00 DKK,- – Just Halal

Køb Rødder – En Gangsters Udvej – 199,00 DKK,-

Før Nedim Yasar var fyldt 10 år, havde han besluttet sig: han ville være GANGSTER

Satudarah har tidligere vist interesse for Aarhus | stiften.dk

Rockerlærling knivdræbt i Brabrand: Satudarah har tidligere vist interesse for Aarhus | stiften.dk

En 42-årige mand blev knivdræbt på en parkeringsplads i Brabrand natten til torsdag. Manden havde bopæl i Viborg og relationer til rockergruppen Satudarahs prospectafdeling i Aalborg. Østjyllands Politi efterforsker i de kriminelle grupperinger i Aarhus.

Keywords: los guerreros ballerup logo