Sådan håndterer du fragt til og fra Storbritannien

Brexit har pludselig ændret på normalen og på reglerne, som gælder fragt og told af varer, som transporteres mellem Europa og Storbritannien. Der er mange ting at holde styr på, hvis man skal sætte sig ind i reglerne for første gang, og derfor kan det være en stor hjælp at få en samarbejdspartner med ind over.

Få varerne sikkert frem

Mange varer bliver hver dag fragten fra den ene side af jorden til den anden, og her bliver de tilhørende dokumenter svunget over disken med selvtillid. Der er nemlig nogen, som har fuldstændig styr på reglerne, ruterne og alt, hvad den langvarige transportering ellers kræver. Skal du have fragt fra England til Danmark? Så overvej, om du skal have fat I en samarbejdspartner, som ud over at have styr på regler og dokumentation, også kan fragte korttidsholdbare fødevare, og holde det hele på køl under hele rejsen. Når selve lagrene har temperaturstyring, så bliver meget mere muligt, og flere løsninger åbner sig. 

Hvis ikke transport via vej kan lykkes, så er der selv muligheder at finde over sø, på bane eller gennem luften. Så længe du er tryg med de sikkerhedstiltag, som tages i brug undervejs i fragten, så kan du bare vente på, at alle varerne dukker op til rette tid og rette sted, med store lagre af alt det gode gods. En GPS og overvågning sikrer dig vished om både placering og temperatur, som bliver sikkert kontrolleret hos alle de varer, som er på tur.