Få fred og ro på kontoret

Der kan hurtigt opstå en masse forstyrrelser på et kontor. Det er især tilfældet, hvis der er tale om et åbent kontor. Her kan der hurtigt komme larm, uro og så videre. Derfor er det vigtigt at tænke over, hvad du kan gøre for at skabe så meget fred og ro på kontoret som muligt. Her finder du idéer til, hvad du kan gøre for at skabe et kontor med fred og ro.

Sæt dupsko på alle stole

Først og fremmest kan du vælge at sætte dup sko på alle stole. Gør du det, vil det ikke larme nær så meget, når der bliver rykket rundt på forskellige stole, eller når de bliver trukket ud og ind fra bordet. Det er helt klart en fordel, da det hurtigt kan larme en del.

Placer skillevægge forskellige steder

Du kan også vælge at placere skillevægge forskellige steder på kontoret. Det kan også være med til at skabe en masse ro. Du kan stille skillevæggene imellem skrivebordene, eller du kan stille skillevægge mellem bordene og gangen, eller hvad der nu lige passer ind.

Hav en mødebox

Det kan ydermere være en fordel at have en mødebox. Denne kan bruges, når der skal holdes et møde, så alle ikke er nødsaget til at være en del af mødet, fordi det bliver holdt midt i det åbne kontor, hvor alle kan høre, hvad der bliver sagt.

Lav regler om telefonopkald, spisning m.m.

Sidst men ikke mindst kan der laves regler om telefonopkald, spisning m.m. Det kan for eksempel være, at alle skal gå ind i mødeboxen, når de skal snakke i telefon eller lignende.