Indret et godt kontor i din butiks baglokale

Har du en butik, hvor du skal have et lille kontor i baglokalet? Så er det vigtigt, at du gør noget ud af kontorets indretning, da det giver dig de bedste arbejdsforhold, når du skal i gang med arbejdet på kontoret. Da det højst sandsynligt kun er dig, der skal anvende kontoret, kan du skræddersy det på bedste vis, så det passer til dine behov.

En ergonomisk kontorstol er et godt valg

For at du kan få det mest optimale arbejdsmiljø på dit kontor i baglokalet, bør du anskaffe dig en ergonomisk kontorstol. Sådan en stol kommer du til at sætte pris på, da den giver dig den bedste støtte og komfort, når du skal sidde og koncentrere dig om dagens kontorarbejde. 

Når det kommer til en ergonomisk kontorstol, er den nemlig designet således, at den støtter alle de steder på din krop, hvor der er en risiko for, at du får smerter, når du sidder i stolen og arbejder på livet løs. Du skal blot huske at indstille stolen korrekt, så den passer til lige præcis dig og din krop. 

Øg effektiviteten med et hæve-/sænkebord

Når du har et hæve-/sænkebord, øger du din effektivitet. Med sådan et bord kan du nemlig arbejde både stående og siddende alt efter dine behov i løbet af dagen. 

Uanset om du ønsker at arbejde stående eller siddende, kan du justere bordet, så det passer perfekt i højden til din arbejdsstilling. Der er altså en helt klar fordel ved at have et hæve-/sænkebord på dit kontor i baglokalet.